2018-06-10 01:33:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Nyilt konfliktusba keveredhet

Napi horoszkóp június 10-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Hold együtt áll az Uránusszal az ön második sorsterületén, ez alááshatja az anyagi biztonságérzetét. Hajlamos a lámpalázra. Itt az ideje, hogy megszabaduljon bizonyos rögzült szokásoktól.Ma azon jár az esze, mi lehet az eddig még kiaknázatlan lehetősége anyagilag.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön jegyében ma a Hold együtt áll az Uránusszal, ezért könnyen ingerelhető, érzelmileg hamar indulatba jön, szinte olyan, mintha egy puskaporos hordón ülne egész nap. Ez az érzelmi tűzijáték kihat az ön környezetére is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai Hold Uránusz közötti együtt állás önnél a tizenkettedik sorsterületen halad, ezért így ez lelki feszültséget okoz, el kell vonulnia többiektől, mert elnyomottnak érzi magát. Sziporkázó szelleme ma nem segíti át a helyzeten. Meditáció, vagy egyéb feszültségoldó technikák most jól jöhetnek, vagy aludja át a vasárnapot.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodója a Hold együtt áll az Uránusszal a támogatók sorsterületén, ma ön olyan, mint egy időzített bomba, vagy éppen passzív elszenvedője lehet egy barátja általi provokatív eseménynek. A problémák megoldása jobb ilyenkor, mint egy kapcsolat eldobása.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma előfordulhatnak önnél lelki változások, vagy váratlan események, amelyek rettenetesen felkavarják. Érzelmileg teljesen kiszámíthatatlanná válik, akár egyik akár másik végletbe eshet, mindenesetre még a jó kapcsolatok is némi változtatásra szorulnak, az érzelmi szabadság most nagyon sürgetővé válhat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nyughatatlan szelleme most távoli helyekre űzheti, legalábbis gondolatban. Haladó világképét egyéb filozófiai olvasmányokkal szélesítheti. Keresi a szokatlan emberek társaságát, törekszik arra, hogy valami változatos dolog történjen önnel. A változást azonban mindig magunkon kell kezdeni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma valami igen felvillanyozó élményben lehet része, előfordulhatnak változások, váratlan események. A Hold-Uránusz együttállása miatt kizárólag érzelmein keresztül élheti meg a dolgokat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma érzelmi zűrzavarra számíthat, a probléma az ön provokatív viselkedésének köszönhető. Nyílt konfliktusba keveredhet szinte valamennyi ismerősével, de leginkább partnerével.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold-Uránusz együttállása az ön hatodik sorsterületén, a Bika jegyében torokfájást vagy mandulagyulladást idézhet elő, ez kissé megviselheti és bizonyára belső feszültséget él meg. Engedje meg, hogy ma környezete gondoskodjon önről, ez nem a gyengeség jele.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Szerettei ma nagyon felidegesíthetik önt, ezért ma inkább bezárkózik csigaházába, ahonnét nagyon nehéz önt kicsalogatni. Büszkesége miatt nem fogadja el a felajánlott segítséget, mert azt kegynek tekintené. Zsémbessége önbizalomhiányának tulajdonítható.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma rendkívül nagy önben az a belső késztetés, hogy a saját útját járja, nehezen tudna elfogadni bármilyen alárendeltségi szerepet, nem tűri, hogy bárki irányítsa. Személyisége szinte vibrál, ha valami eszébe jut, azt azonnal meg akarja valósítani.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma az ingerlékenysége fokozódik. Kritikus kapcsolat vagy rivalizálás várható testvéreivel vagy szűk környezetével. Függetlenségét rokonságával szemben is érvényesíti. Ma szellemi erejét hiábavalóságokra pazarolja, pedig ön lehetne rokonsága tanácsadója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: